Borsten voorzitter Bovag Revisiebedrijven

Bovag Revisiebedrijven heeft een nieuwe voorzitter in de persoon van 41-jarige Jean-Paul Borsten, directeur en eigenaar van Motorenfabriek De Sutter in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hij volgt Henk Mannessen op, die na twee termijnen van in totaal zes jaar statutair als voorzitter moest afstreden.

Borsten: “Ik kijk er naar uit om als voorzitter de revisiesector op een hoger niveau te brengen en de bekendheid van het product revisie verder te vergroten, onder meer bij de particuliere autobezitter.”
De kersverse voorzitter benoemt het verder verduurzamen van de revisiebranche als speerpunt voor zijn afdeling. Daarnaast wil hij ook aan de buitenwereld laten weten hoe milieu-ontlastend de revisiebedrijven en hun producten zijn.

Borsten ging in 1989 bij Motorenfabriek De Sutter werken, het bedrijf van zijn ouders, dat stamt uit 1917 en gespecialiseerd is in revisie van verbrandingsmotoren, compressoren en in ruilmotoren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *