Bosal trekhaken in Mijngrossier.nl

Mijngrossier.nl levert nu ook trekhaken van trekhakenfabrikant Bosal.

 

Door een bundeling van krachten in het leveren van topproducten met een uitstekende service, heeft Bosal zijn positie als Europees marktleider op het gebied van trekhaken de laatste jaren versterkt. Dankzij de joint venture met de bekende Duitse trekhakenfabrikant Oris is het assortiment van Bosal zeer compleet: alles van robuuste standaard trekhaken tot aan vernieuwende wegklapbare exemplaren.

Mijngrossier.nl adviseert bij het monteren van een trekhaak het gebruik van voertuigspecifieke kabelsets. Vooral bij nieuwere autotypes is het gebruik van universele kabelsets door OBD, CAN-bus, hightech regeleenheden en relatief dunne bedrading niet meer mogelijk. Mijngrossier.nl levert hiervoor de voertuigspecifieke kabelsets van ECS. Deze zijn direct te bestellen via het kenteken in het menu Trekhaken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.