Bovag-autobedrijven bieden Red Bull aan

Als servicepartner van de Red Bull Zeepkistenrace in Valkenburg kunnen Bovag-autobedrijven behalve deelnemende teams ondersteunen ook zelf de drankjes van de fabrikant gaan aanbieden.  Daarmee maken ze automatisch kans op een van de tien entreekaarten voor de Formule 1 Grand Prix van België in Spa-Francorchamps.

Autobedrijven die een tray Red Bull bestellen, ontvangen ter introductie kosteloos acht blikjes extra.  Ook kunnen ze rekenen op presentatiemateriaal, om op hun bedrijfslocatie de Red Bull Zeepkistenrace onder de aandacht te brengen van klanten. Daarnaast brengen binnen enkele weken promotiedames een bezoek aan het betreffende autobedrijf. Uitgangspunt is te kijken welke mogelijkheden er zijn om het merk aan te bieden binnen de onderneming, voor eigen gebruik en/of voor klanten. Indien gewenst kan Red Bull zorgen voor een verkoopautomaat op de bedrijfslocatie, waarbij de eigenaar zelf het assortiment bepaalt. Servicepartner Bovag is servicepartner van de Red Bull Zeepkistenrace, die zich 19 augustus voltrekt op de Cauberg in Valkenburg. Maximaal zeventig teams mogen met hun zelf ontworpen creatie deelnemen. In de aanloop naar de racedatum kunnen deze teams technisch advies en hand- en spandiensten krijgen van Bovag-autobedrijven in hun regio.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †