Bovag Klantenvertellen ook op Autokopen.nl

De resultaten van Klantenvertellen, de beoordelingsmodule voor klanten van Bovag-bedrijven, staan vanaf nu ook op het autoportaal Autokopen.nl. De reviews worden zowel op de bedrijfspagina’s getoond als op pagina’s waar de voorraden nieuwe en tweedehands auto’s worden gepubliceerd.

Inmiddels telt Bovag Klantenvertellen rond de 50.000 beoordelingen van ruim 2.300 bedrijven. “Wij zijn ervan overtuigd dat reviews van klanten een steeds grotere rol gaan spelen in het keuzeproces van consumenten. We zijn dan ook blij dat Bovag Klantenvertellen aanslaat bij de aangesloten bedrijven en hun klanten. Via Autokopen.nl hebben we weer een extra virtuele etalage voor deze module”, aldus Martijn Visser, marketingmanager van Bovag.

Sandra Molenaar, algemeen directeur Autokopen.nl: “Reviews zijn erg belangrijk in het aankoopproces van de consument. Met de toevoeging van Klantenvertellen leveren we een echte meerwaarde voor onze klanten en bezoekers.”

Ook Vakgarage werkt sinds kort met de reviewtool van Bovag. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.