Cartal Rijsbergen werkt aan garagerendement

Automaterialengrossier Cartal Rijsbergen Automotive is samen met inkooporganisatie Inkoper en adviesbureau Automotive Solutions een samenwerking aangegaan. Het doel is om garagebedrijven te faciliteren, betere inkoopcondities te bewerkstelligen en het rendement te verbeteren.

Martin Bédorf, directeur van Cartal Rijsbergen: “Wij kunnen onze klanten met deze twee partijen een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening bieden. Het is voor de automotive ondernemer noodzakelijk zijn tijd effectief in te delen en zich te richten op zijn kernactiviteiten. Een garagist kan het zich niet veroorloven om met een colporteur voor energie bezig te zijn, terwijl er een klant aan de balie staat te wachten. Automotive Solutions maakt verbeterpunten in de bedrijfsvoering inzichtelijk en Inkoper faciliteert in het vergelijken, bewaken en sluiten van contracten voor onder meer afval, energie en telefonie.”

De grossiersgroep heeft in Noord- en Zuid-Holland in totaal zeventien vestigingen en rolt sinds maart dit jaar ook het Hella Service Partner garageconcept uit in haar werkgebied. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *