Doyen leverancier Purflux

Doyen Auto heeft op 15 januari Purflux toegevoegd als leverancier voor filters. Met de toevoeging van dit merk heeft Doyen nu de beschikking over twee a-merken in het assortiment filters.

Met Purflux van Sogefi is een leverancier toegevoegd die zeer actief is in de OEM- en OES-markt. Patrick Diepenhorst, marketingmanager bij Doyen: “Met de productlijnen lucht- ,olie-, brandstof- en interieurfilters wordt een hoge dekkingsgraad voor het Nederlandse wagenpark bereikt.” Alle filters zullen centraal in het magazijn in Seneffe worden opgeslagen en een ruime voorraad moet zorgen voor een goede uitleveringsgraad.

“In een tijd waarin klanten voldoende keuzes hebben is de uitbreiding, op een belangrijke productlijn, een goede stap in de wens van Doyen Auto om totaalleverancier te zijn”, aldus Diepenhorst.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *