Fiats bij Martin Schilder

In het jubileumjaar breidt de bekende VW-dealer Martin Schilder Groep haar aanbod uit met het dealerschap van Fiat en Fiat Professional. Op 30 november is de onderneming gestart met de verkoop en het onderhoud van Fiat personenauto’s en Fiat Professional bedrijfswagens in Schagen voor de regio Noordkop.

Kleinzoon van oprichter Martin Schilder en vestigingsdirecteur van Schagen Ruud Schilder ziet uit naar deze nieuwe fase in de lange geschiedenis van het familiebedrijf. “We hebben een rijk verleden, maar richten ons vooral op de toekomst. Hier in Schagen hebben we de mogelijkheid het Fiat dealerschap een eigen gezicht te geven. Voor de verkoop van Fiat personenauto’s en Fiat bedrijfswagens beschikken we over een pand waarin een specifieke showroom voor het merk wordt gecreëerd.”

Schilder verwacht veel van de toevoeging van dit merk, mede door de komst van de nieuwe Tipo en 124 Spider. Ook binnen Fiat Professional zit er nieuws aan te komen. Dit jaar zijn de Ducato en Doblò Cargo compleet vernieuwd maar in 2016 worden drie nieuwe modellen geïntroduceerd, waaronder de Fiat Fullback en de compleet nieuwe opvolger van de Scudo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.