Financieel directeur Bart de Vries vertrekt bij Bovag

Bart de vries, financieel directeur bij Bovag, verlaat per 1 mei 2017 de organisatie. Hij wordt partner bij Deloitte. De Vries heeft bijna drie jaar bij Bovag gewerkt.

Algemeen voorzitter Bertho Eckhardt betreurt het vertrek van De Vries: “Wij zijn Bart zeer dankbaar voor al het werk dat hij heeft verzet. We betreuren zijn vertrek, maar hebben alle begrip dat hij kiest voor een nieuwe uitdaging, waarbij we hem heel veel succes wensen.”

Ook algemeen directeur Peter Niesink ziet het vertrek van De Vries met lede ogen aan: “Ik heb met veel plezier samengewerkt met Bart. We hebben samen met onze collega’s mooie stappen gezet om BOVAG toekomstbestendig te maken. Zijn vertrek komt iets te vroeg, maar we hebben afgesproken dat hij in zijn nieuwe rol ons nog steeds zal blijven helpen.”

De Vries zelf beschouwt zijn taak bij Bovag als volbracht: “Ik kijk terug op een geweldige tijd bij BOVAG. Ik draag de branches en bijbehorende ondernemers van BOVAG een zeer warm hart toe. Dat was al zo voordat ik bij BOVAG kwam en dat zal altijd zo blijven. Nu financieel het huis geheel op orde is, en een paar mooie trajecten succesvol zijn afgerond, is het voor mij tijd mijn vleugels weer uit te slaan.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2893 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *