Grossier Heijl opent zesde vestiging

Automaterialengrossier P. Heijl opent naast de vestigingen in Beek en Donk, Schijndel, Den Bosch, Uden en Oss per direct een zesde filiaal. Vestigingsmanager is Vera Bouwen en zij bezoekt haar klanten, want de nieuwe vestiging is een mobiel filiaal.

Iedere dag kunnen ongeveer tien klanten bezocht worden die meedoen aan het door directeur Fedor Heijl ontwikkelde Parts & Pieces Storage-concept. Heijl levert het garagebedrijf een tweetal kasten met daarin dagelijkse verbruiksmaterialen. Bouwen bezoekt de garages en vult in overleg de kasten aan. Naast de voorraad heeft Bouwens een aantal andere productgroepen in de bestelbus bij zich, waar garages behoefte aan kunnen hebben. Denk aan papierrollen en dergelijke.

Met de zesde vestiging voegt Heijl een volgende dimensie toe aan mobiele initiatieven die er al zijn, zoals Würth, Berner en Altac. Heijl is Vrooam-lid en zijn collegagrossiers volgen deze stap nauwlettend.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.