Group Auto formuledag trekt 200 bezoekers

Group Auto organiseerde dinsdag in de eigen Diagnosexpert Vakschool haar eerste formuledag. De ruim 200 bezoekers kregen uitleg van Diagnosexpert-specialisten en partnerleveranciers over praktische en technische oplossingen.

“Het aantal aanwezigen overtrof ruimschoots onze verwachtingen”, vertelt Jan-Willem Vonk, manager marketing en operations. “Het is mooi om te zien dat de kruisbestuiving tussen de formules echt werkt en met name op deze dag volledig tot zijn recht kwam.”

Vijf duizend

Tijdens de formuledag is ook bekend gemaakt dat Group Auto International met haar werkplaatsconcept Eurogarage, waar Carxpert toe behoort, inmiddels de 5.000 deelnemers heeft gehaald. Hiermee is Eurogarage na Bosch het grootste netwerk in de aftermarket.

Freek Blekxtoon, directeur van Group Auto: “Via onze grossiers zijn wij in Nederland op dit moment ook volop met nieuwe Carxpert-prospects in contact. Wij verwachten binnenkort dan ook goed nieuws te brengen over uitbreiding van ons Carxpert-netwerk.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *