Hella breidt uit met hydraulische remdelen

Hella Pagid, leverancier van originele remdelen, breidt haar productportfolio aanzienlijk uit met hydraulische remcomponenten. Vanaf dit jaar biedt Hella de keuze uit een uitgebreid remdelen-programma van meer dan 7400 producten.

Naast remblokken, remschijven  en  accessoires zoals slijtindicatoren, behoren nu ook remklauwen en remslangen samen met hoofdremcilinders en wielremcilinders tot het assortiment.

“Dankzij het uitdijen van ons productenportfolio, zijn we nu in staat om ons verder te ontwikkelen als leverancier van remsystemen op de vrije onderdelenmarkt. Bovendien worden onze klanten nu met onze producten volledig voorzien in hun behoeften op het gebied van remsystemen”, verklaart Henning Schröder, managing director van Hella Pagid.

De lancering van het hydraulische remmensegment wordt ondersteund door een grote verscheidenheid aan communicatiematerialen en door het verbeteren van informatie op het werkplaatsportaal van Hella Tech World (www.hella.com/Techworld). Om snel en effectief de gewenste producten te vinden, kunnen klanten op elk gewenst moment gebruikmaken van de online ‘BrakeGuide’ (www.brakeguide.com).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.