Hella Pagid remdelen op komst

Hella en TMD Friction stappen in een joint venture om wereldwijd remdelen te gaan distribueren voor de aftermarket. Het merk gaat Hella Pagid heten en beide bedrijven krijgen ieder hetzelfde belang (50 procent) binnen de samenwerking.

De werkzaamheden zullen vanuit het hoofdkantoor in het Duitse Essen gaan plaatsvinden, mits de autoriteiten toestemming geven voor de nieuwe organisatie. Carsten Albrecht, topman bij Hella, ziet de samenwerking als een grote kans. “De producten van TMD Friction , dus Pagid, maken het portfolio voor het complete remsysteem compleet en passen precies bij onze productfilosofie.”

Hella en TMD werken al sinds 2006 samen aan grossiersactiviteiten in onder meer Scandinavië, de Baltische landen en de Chinese aftermarket.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *