Hella verfrist airco-catalogus

De nieuwe catalogus Airco personenwagens en lichte bedrijfswagens 2013-14 van Behr Hella Service, expert op het gebied van thermomanagement, is beschikbaar.

 

De catalogus telt meer dan duizend pagina’s met voertuigspecifieke onderdelen en universele delen voor airconditioning in personenwagens en lichte bedrijfswagens, maar ook koudemiddeloliën. In totaal zijn er meer dan 2.600 producten voor 56 verschillende voertuigmerken en meer dan 1.700 voertuigmodellen opgenomen.

Voor het eerst vermeldt de catalogus ook meer dan tachtig alternatieve componenten die parallel lopen met de overeenkomstige originele component op het gebied van airco-compressoren en -condensoren. Deze componenten zijn bijzonder geschikt om oudere voertuigen te herstellen, rekening houdend met de actuele waarde.

Meertalig

Daarnaast helpen speciaal ontworpen symbolen om de productkenmerken gemakkelijker te begrijpen. Ook is steeds aangegeven of een condensor, verdamper en interieurventilator respectievelijk uitgerust zijn met een filterdroger, expansieventiel of ventilatorregeleenheid. Producten rond het thema werkplaatsuitrusting van Hella Nussbaum Solutions sluiten het productscala van de catalogus af.

De nieuwe catalogus is meertalig en omvat Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Turks en Pools.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.