Hyundai bij Auto Palace Hoogeveen

Auto Palace Hoogeveen is sinds de jaarwisseling ook Hyundai-dealer voor de regio Hoogeveen. Per 1 april wordt er ook met het merk gestart op de hoofdvestiging, in Zwolle. Sinds drie jaar is de groep officieel merkdealer van de merken: Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep en Chevrolet voor Noord-, Midden- en Oost-Nederland.

De 65-jarige dealergroep van Lex Reijnen heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Het bestaande dealerschap van Fiat werd begin 2014 uitgebouwd met diens zustermerken Alfa Romeo en Jeep. Bovendien nam de groep de Fiat-collega in Emmen (Misker) over.

Het dealerschap van Fiat en Alfa Romeo dat bij Wensink Automotive zat heeft Auto Palace ook overgenomen en geïntegreerd in de bestaande vestigingen. Na het failliet gaan van Cosmo Trucks en Koops Furness heeft de groep Fiat Professional voor de regio’s Zwolle en Harderwijk toegevoegd. Inmiddels zijn er vijf Fiat- en twee Fiat Professional-vestigingen.

Het merk Peugeot wordt op negen van de tien vestigingen gevoerd. In 2011 ontving Lex Reijnen in Parijs de Trophée de la Qualité 2010 voor de beste Europese Peugeot-dealer op het gebied van de kwaliteit van de service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.