Karel Bukholczer tijdelijk niet beschikbaar

Karel Bukholczer, secretaris Schadeherstel van Focwa, is sinds vorige maand tijdelijk niet beschikbaar in zijn functie. Dat bevestigt de ad-interim voorzitter van de branchevereniging Denis Maessen.

Bukholczer is in ieder geval tot medio februari niet actief in zijn rol; zijn werkzaamheden worden voorlopig waargenomen door andere medewerkers. Maessen kan op dit moment geen verdere mededelingen doen over de tijdelijke niet beschikbaarheid van Bukholczer.

Maessen is sinds 1 oktober voor zes maanden aangesteld als ad-interim voorzitter om orde op zaken te stellen bij de brancheorganisatie en een toekomstgerichte strategie te bepalen. Daar wordt op dit moment dan ook hard aan gewerkt. Het functioneren van de branchevereniging en haar secretariaat in Sassenheim wordt grondig onderzocht. Binnenkort zou er meer duidelijkheid moeten zijn over de herpositionering en verdere toekomstbepaling van Focwa.

In december sprak Denis Maessen zich uit in Aftersales Magazine over zijn nieuwe rol als ad-interim voorzitter: “Op korte termijn zijn al een paar snelle winstpunten te behalen.” Lees hier het complete interview.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.