Koops ook Mazda-dealer Zeist

Zeist en omgeving heeft vanaf 1 september een nieuwe Mazda-dealer. Koops Auto is al twintig jaar gevestigd aan de Laan van Vollenhove en heeft in de showroom, naast de merken Nissan en Fiat, nu ook een apart deel ingericht voor de modellen van Mazda.

Koops Auto is al Mazda-dealer in Amersfoort, Nieuwegein en Doetinchem. “Vanaf nu kunnen alle Mazda-rijders in Zeist en omgeving, en dat zijn er toch nu al meer dan 500, bij ons terecht voor alle service en onderhoud, schades en natuurlijk voor nieuwe en gebruikte Mazda’s”, vertelt vestigingsmanager Erwin Pas.
Op vrijdagavond 16 september is er een open huis, waar alle personeelsleden aanwezig zullen zijn om kennis te maken met bestaande en nieuwe klanten. “Ik vind het belangrijk dat onze klanten de medewerkers kennen, zodat ze weten wie hun monteur is, wie ze aan de telefoon krijgen en wie er achter de receptie zit”, vertelt Pas. “Alle Mazda-rijders in Zeist en omgeving krijgen nog een brief, waarin ze ook worden uitgenodigd voor dit open huis.”

Mazda introduceert begin volgend jaar de technologie Skyactiv, die voor een aanzienlijke reductie in brandstofverbruik en emissies moeten zorgen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.