Leaseplan verdubbelt occasionverkoop

De 500ste ex-leaseauto uit de showroom van Leaseplan Occasions in Veghel is verkocht. Hoewel uit recente cijfers van VWE blijkt dat de occasionverkoop dit jaar met -1,5 procent ten opzichte van 2011 iets achterblijft, ziet Leaseplan het marktaandeel in de particuliere verkoop van ex-leaseauto’s verdubbelen.

Arno van der Wal, salesmanager Occasions is zeer tevreden over de verkoop tijdens het eerste half jaar van het bestaan van de vestiging langs de A50. “We wilden met de vestiging naast Raamsdonksveer een grotere groep consumenten bereiken en dat is gelukt. Wij hebben hierdoor een flinke vergroting van ons marktaandeel gerealiseerd.”

De showroom in Veghel is in april geopend om aan de groeiende vraag naar tweedehands auto’s te kunnen voldoen. De komende jaren wil de leasemaatschappij meerdere Leaseplan Occasions-vestigingen openen op strategische locaties in Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.