Luchtvering en turboslangen bij 4Motive

4Motive introduceert een onderdelenprogramma voor luchtvering van de Duitse fabrikant Friesenfeld. Het programma, onder de merknaam at-autoteile, bestaat uit complete struts, regelkleppen, luchtbalgen en compressoren.

4Motive distribueert merken die nog niet of nauwelijks op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Hoewel steeds meer auto’s worden uitgevoerd met luchtvering, waren er volgens 4Motive tot voor kort niet veel spelers op de aftermarket die een compleet programma onderdelen voor luchtvering konden aanbieden. Friesenfeld levert de artikelen wél.

Turboslangen

Ze zijn afkomstig van producenten die ook leveren aan OE-klanten. Vaak zijn de onderdelen voor luchtvering dan ook identiek aan het origineel, stelt 4Motive. Daarnaast gaat achter het label van at-autoteile een compleet programma turboslangen schuil. De passing van de klem komt exact overeen met het origineel. De turboslangen van at-autoteile zijn afkomstig van de OE-toeleverancier. De fabrikant geeft drie jaar garantie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *