Marga de Jager voorzitter Mobiliteitsalliantie

Op 1 december treedt Marga de Jager (bestuursvoorzitter van de ANWB) aan als nieuwe voorzitter van de Mobiliteitsalliantie. Zij vervangt Steven van Eijck, die na een voorzitterschap van anderhalf jaar afscheid neemt van de Mobiliteitsalliantie.

Marga de Jager is sinds april 2021 bestuursvoorzitter van de ANWB. Ze begon haar ANWB-loopbaan als directeur Zakelijke Markt en gaf onder meer leiding aan de ANWB Alarmcentrale en vanaf 2014 als statutair bestuurder met de portefeuille Merk en Leden. Marga de Jager: “Ik kijk ernaar uit om samen met de alliantiepartners mij in te zetten om voor alle inwoners van Nederland mobiliteit verder te verduurzamen en betaalbaar te houden en het mobiliteitssysteem in Nederland bereikbaar te houden. Ik ben Steven van Eijck erkentelijk voor al het goede werk dat hij als voorzitter heeft verzet, onder zijn leiding is de mobiliteitsopgave weer op de politieke agenda gezet.”

Directie

Ook op directieniveau vindt er een wisseling van de wacht plaats. Jeroen Fukken (directeur strategie en innovatie bij de NS) zal per 1 december worden opgevolgd door Rolf Harbers (woordvoerder en Public Affairs-adviseur bij de RET). Rolf Harbers was hiervoor binnen de Mobiliteitsalliantie verantwoordelijk voor het Public Affairs-team.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *