Multilease start nieuwe mobiliteitsconcept

Leasemaatschappij Multilease, onderdeel van Markeur en zus van Multirent, hebben onlangs een nieuwe mobiliteitsoplossing gelanceerd. Hierbij spelen kostenefficiency, flexibele mobiliteit en duurzaamheid de hoofdrol.

“De keuze van de auto is vaak gebaseerd op de vakantie wanneer er een grotere auto nodig is. In de praktijk zitten de meeste mensen echter alleen in de auto. Met Klein Leasen, Groot Huren bespaart de klant op leasekosten, brandstof, bijtelling en CO2-uitstoot. Doorgaans wordt hiermee een besparing van twintig procent op de mobiliteitskosten en CO2-uitstoot gerealiseerd”, aldus de uitleg van Multilease.

In de basis van het nieuwe concept wordt er een kleinere leaseauto ingezet voor de klant. “Wanneer er een grotere auto nodig is, wordt deze naar voorkeur geleverd en weer opgehaald. Kosten van de grotere auto worden opgenomen in het leasecontract.”

In november 2012 tekende Multilease en autoverhuurbedrijf Multirent het Cleaner Car Contract bij initiatiefnemer Natuur & Milieu. Daarnaast heeft Multilease al een samenwerking met Stichting Het Nieuwe Rijden, met als doel 40.000 ton CO2-uitstoot te reduceren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *