Nieuw dealerschap Mazda in Zwolle

Met ingang van 1 december 2011 is Autobedrijf Leerentveld de nieuwe Mazda-dealer voor Zwolle en omgeving. Het bedrijf was Erkend Reparateur voor het merk en al eerder dealer van 1973 tot 2006. Autobedrijf Leerentveld voert al de merken Kia en Saab en breidt het aanbod nu uit met de verkoop van nieuwe Mazda’s.

Berry Leerentveld (42) is samen met zijn broer Patrick 37) eigenaar van het autobedrijf. “Vele elementen in de inrichting van ons pand herinneren nog aan de geschiedenis van Mazda hier. Wat dat betreft pakken we de draad meteen weer op. De helft van onze showroom aan de Burgemeester Roelenweg 19 in Zwolle, zo’n 400 vierkante meter, zal ingericht worden voor de nieuwe Mazda’s”, aldus Berry. “Uiteraard verkopen we niet alleen nieuwe auto’s, maar kan men bij ons ook terecht voor service, reparatie en onderhoud van alle typen Mazda”, vult Patrick aan.

Mazda heeft onlangs naar eigen zeggen het eerste regeneratief remsysteem (I-Eloop) voor een personenauto ontwikkeld dat gebruik maakt van een condensator. Lees er hier meer over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *