Nieuw werkplaatsconcept naar Duits voorbeeld

WM Automaterialen presenteert op de vakbeurs te Hardenberg haar eigen onafhankelijke werkplaatsconcept genaamd Autoteam.

Autoteam, dat al enkele jaren succesvol is in de Duitse markt (1300 aansluitingen),  kenmerkt zich door het bouwstenenconcept. De garagist kan kiezen uit diverse bouwstenen en hierdoor het best passende concept samenstellen. Denk hierbij aan technische  ondersteuning, marketingtechnische zaken, opleiding en training, levering van onderdelen en equipment.

In eerste instantie ligt de focus voor honderd procent op de werkplaats. Op een later moment zal ook de mogelijkheid geboden worden om de klanten van de werkplaats te benaderen.

Het concept richt zich volledig op de onafhankelijke garagist die wel de voordelen van een concept ziet, maar baas in eigen zaak wil blijven. Het aangesloten garagebedrijf is verzekerd van een optimale levering van haar onderdelen, banden en velgen, chemische producten, werkplaatsinrichting /planning en gereedschappen geleverd door WM Automaterialen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *