Nieuwe verkoopmanager Autokopen.nl

Autokopen.nl heeft Patrick Valentijn benoemd tot verkoopmanager. Hij heeft sinds 1 december vorig jaar de directe aansturing van het verkoopteam overgenomen van Harrie Haaker, de verkoopdirecteur van het bedrijf.

Patrick Valentijn heeft voorheen binnen Autokopen.nl de functie bekleed van accountmanager. Valentijn is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de verkoop van publicatie- en webabonnementen, maar ook voor het online adverteren. Met deze benoeming verlicht Valentijn de werkzaamheden van de verkoopdirecteur.

“Autokopen.nl is niet alleen een advertentieplatform voor auto’s maar veel meer dan dat. Het is een compleet pakket aan producten ten behoeve van de online presentatie van het autobedrijf”, aldus Patrick Valentijn. “Van juist die boodschap gaan we de autobedrijven het aankomend jaar overtuigen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.