Overlander introduceert 3D uitlijncomputer

Overlander uit Zeewolde introduceert tijdens Autoprofessioneel half oktober een naar eigen zeggen betaalbare 3D uitlijncomputer voorzien van de nieuwste camera- en softwaretechniek. 3D meting staat voor nauwkeurigheid en snel resultaat binnen 1 minuut. De Condor 3D is ontwikkeld door Lawrence USA, één van de Amerikaanse uitlijncomputerspecialisten.

Het uitlezen van de meetgegevens kan vanaf een 32 inch led-scherm op de camerabalk en een extra 18,5 inch hulpscherm onderop het kabinet, zodat de afstelgegevens goed leesbaar zijn van onder de hefbrug en voertuig. Tevens is de 3D voorbereid voor het gebruik van een Android tablet met WLAN koppeling, uitermate handig bij de afstelwerkzaamheden onder het voertuig of als uitleg aan de klant bij de receptie.

Een camera die geplaatst is op het hoofdscherm begeleidt de monteur bij het oprijden van voertuig op de hefbrug. Met de stem- en camera begeleiding is de hulp van een collega niet nodig. De 3D uitlijncomputer draait onder Windows 8, heeft Nederlandse bedieningssoftware en 3D animatiebeelden met 720 graden visuele beelden.

Inmiddels heeft Overlander de eerste units uitgeleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.