Pon: Stocklease.nl voor jong gebruikten

Volkswagen Leasing, Dutch Lease, Pon Dealer Autolease, Kamsteeg Autolease, Century Autolease, Lease Point, VP Hoogenboomlease en Autopon Lease, allen onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, zijn de website Stocklease.nl gestart.

De website staat helemaal in het teken van jonge gebruikte auto’s die weer in de lease opgenomen worden. De leaseauto’s staan verdeeld over drie locaties in Barneveld, Leiden en Tynaarlo, zijn niet ouder dan 25 maanden en hebben minder dan 60.000 kilometer op de teller staan. Daarbij zijn ze volgens Pon voorzien van een volledig contract dat nog minimaal een jaar geldig is.

Bijkomende voordelen van Stocklease.nl zijn dat de leasetarieven lager zijn dan gemiddeld, doordat een deel van de afschrijving al heeft plaatsgevonden en dus niet gefinancierd hoeft te worden. De auto’s zijn ook meteen beschikbaar en de looptijden zijn korter.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.