Pon vertegenwoordiger Bentley

Pon’s Automobielhandel is vanaf 1 mei de exclusieve partner van autofabrikant Bentley Motors in Nederland. Het Britse merk was op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger. Voor zowel Pon als Bentley is de samenwerking vanzelfsprekend gezien de jarenlange ervaring van Pon in de markt voor exclusieve auto’s.

Zo is Pon al enkele decennia de importeur van Porsche, dat net zoals Bentley onder de Volkswagen Group valt. Op dit moment is Pon druk bezig met het inrichten van een nieuwe showroom en werkplaats in Het Koopmanshuis in Leusden, dat op 1 mei zijn deuren opent.

“Pon heeft de afgelopen zestig jaar een ijzersterke positie opgebouwd in de markt voor exclusieve auto’s. Deze ervaring, toewijding en een sterke marktpositie zijn de belangrijkste redenen voor Bentley om Pon te kiezen als exclusieve vertegenwoordiger in Nederland”, aldus een woordvoerder van Pon.

Bij Pon werken circa 11.000 mensen verspreid over 250 vestigingen in 21 landen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.