Regus start mobiliteitsconcept met Euromobil

Kantoorverhuurder Regus in de regio Hoofddorp en Schiphol is gestart met het mobiliteitsconcept ‘Free to go’ van Euromobil. Klanten die bij Regus Hoofddorp/Schiphol kantoorruimte huren, kunnen nu snel over mobiliteit beschikken en hoeven niet meer individueel te huren of te leasen.

David Trouw, general manager bij Regus regio Hoofddorp/Schiphol wil met het concept zijn relaties extra service bieden. “We faciliteren kantoorruimte aan ondernemers. Veel van onze relaties komen met het openbaar vervoer naar hun werk en hebben geen auto tot hun beschikking. Omdat wij de auto’s hier nu fysiek voor de deur hebben staan, kunnen we ze met een membership echte toegevoegde waarde bieden. Iedereen die bij ons kantoorruimte huurt kan de auto gebruiken zo lang hij wil.”

De auto kan via de website freetogo.nl op ieder moment van de dag gereserveerd worden. Euromobil Nederland biedt het Free to go-concept aan en verzorgt de complete backoffice en faciliteert onder andere de on board unit, de reserveringen en facturatie. Het lokale Euromobil-filiaal, Martin Schilder Autoverhuur, levert de auto’s in dit geval bij Regus en maakt de auto schoon, repareert en controleert de auto op schade en herstelt deze als het nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.