Renault-dealer VKV opent nieuwbouw

Familiebedrijf Van Kerkhof & Visscher verlaat na bijna zestig jaar de Zandweg in Wijk bij Duurstede. Afgelopen weekend is een nieuw pand betrokken op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg. Het oude pand zal binnenkort gesloopt worden.

Het familiebedrijf is 89 jaar geleden gestart in Wijk bij Duurstede. De kleinzonen van de oprichter, Marc en Peter van Kerkhof, zijn nog steeds in het bedrijf werkzaam als respectievelijk financieel directeur en facilitair directeur.

Het nieuwe pand van de hand van architect Guido Bakker staat een paar honderd meter verder uit het centrum dan het oude pand. VKV Renault Wijk bij Duurstede is onderdeel van de VKV Groep (Van Kerkhof & Visscher Groep), de naam die op het pand komt te staan zal dan ook VKVGroep.nl zijn.

Onderhoud alle merken

In het nieuwe pand is een showroom gevestigd, hier zullen de nieuwste modellen van Renault komen te staan. Door een glazen wand kunnen klanten vanuit de showroom tot achterin de werkplaats kijken. De werkplaats is voorzien van zes hefbruggen en geschikt voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s en bedrijfswagens. Op de eerste verdieping is een ruime opslagruimte voor winter- en zomerbanden, er is plek voor meer dan duizend sets.

De nieuwe showroom en werkplaats zijn voorzien van de laatste technieken en zijn gebouwd met aandacht voor duurzaamheid. Het nieuwe pand heeft tevens een groter buitenterrein dan op de oude locatie. Hierdoor is het occasionaanbod groter dan voorheen en zijn er ruime parkeermogelijkheden voor de klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.