SKF-video’s onderstelreparatie

SKF heeft twee nieuwe opleidingsvideo’s klaar die automonteurs technische informatie geven. De video’s werden ontwikkeld na een uitgebreide analyse van de garantieclaims die het bedrijf ontving met betrekking tot wiellagers.

SKF heeft opleidingsvideo’s gemaakt die specifiek gericht zijn op de modellen Renault Clio II 1.4 8v met ABS en VW Polo IV 1.4 16v. De leverancier van precisie-onderdelen merkte namelijk op dat in een groot aantal garantiegevallen de automonteurs het verkeerde montagemateriaal hadden gebruikt of niet de juiste montage-instructies hadden gevolgd toen ze reparaties uitvoerden aan de wiellagers.

Roberto Marossero, productmanager van SKF: “Er is een aantal kritieke momenten in de verwijdering en vervanging van een wiellager. Zo moeten automonteurs bijvoorbeeld weten hoe ze de anti-fretpasta correct op de aandrijfflens moeten aanbrengen, hoe ze de aandrijfflens in de nieuwe wiellager moeten installeren, hoeveel druk ze moeten uitoefenen als ze de wiellager in de astap duwen en welk montagemateriaal ze moeten gebruiken.”

Bekijk hier alle SKF-video’s >>

SKF Wiellagerset VKBA 3596 Renault Clio II 1.4 8V met ABS

[responsive-video identifier=”fIpP6xN_vL0″]

SKF wiellager set VKBA 3569 VW Polo 1.4

[responsive-video identifier=”tsW8QKpK96g”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *