Symposium HAN ‘Werkplaats van de toekomst’

HAN Automotive organiseert 25 mei een gratis toegankelijk mini-symposium met als thema ‘De werkplaats van de toekomst’. Inloop is vanaf 13.30 uur, het eigenlijke programma duurt van 14.00 tot 18.00 uur.

De inhoud is voor de pauze theoretisch; erna komen de praktische beschouwingen aan bod met kennisdragers uit het werkveld.

Bij de totstandkoming van het symposium werkt HAN Automotive nauw samen met Bovag, dat bezorgd is over het kennisniveau van de automonteur in de nabije toekomst. De hogeschool in Arnhem zegt deze mening te delen, reden om samen met Bovag een onderzoeksvraag te definiëren voor een zogeheten RAAK-mkb project (om kennisontwikkeling en samenwerking tussen midden- en klein bedrijf en hogescholen te bevorderen). Belangstellenden kunnen via deze link het programma bekijken en zich inschrijven.

Werkplaats van de Toekomst zal in september van start gaan. Er zijn al aanmeldingen voor dit project vanuit importeurs en garagebedrijven. Nieuwe aanmeldingen van deelnemende partijen zijn echter nog welkom.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.