Twaalf nieuwe deelnemers Carxpert

Carxpert verwelkomt twaalf nieuwe deelnemers. Drie ervan zijn volledig deelnemer aan de werkplaatsformule: Autoservice Lijnden (Lijnden, aangesloten door Autotechnica uit Amsterdam), Garage Westendorp (Deventer, aangesloten door Kruitbosch & de Weerd) en Autoservice De Wit (Bergeijk, aangesloten door Huva).

Daarnaast hebben zich negen Service Partners aangesloten:

  • Auto Contact VOF (Reusel), Automobielbedrijf Teurlings (Casteren) en Autoservice SVL (Bladel) – aangesteld door grossier Huva uit Eersel.
  • Garage Jansen Drijber (Drijber), Garage Gritter (Koekange) en Autobedrijf Vieto (Zuidwolde) – aangesteld door Jari Techniek uit Hoogeveen;
  • Autoservice Vaessen (Vught) en Autotechniek de Gouw (Nieuwkuijk), aangesteld door Vawo uit Vught;
  • Hofma Autospecialist (Harlingen), aangesloten door Ype Kramer uit Leeuwarden.


De nieuwkomers ontvangen technische en facilitaire ondersteuning, net zoals de servicepartners. Carxpert is de Europese garageformule van grossiersorganisatie Group Auto. Er doen meer dan vijfduizend universele autobedrijven aan mee.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.