Twee nieuwe deelnemers Carxpert

Carxpert heeft haar netwerk uitgebreid met twee nieuwe deelnemers. Auto en Motorservice Edi Jacobs uit Beek is via Groupauto grossierlid Hanno aangesteld. De recent bij Groupauto toegetreden grossier Jece heeft Car Service Center Raamsdonksveer aangesteld.

Erik van Lier, formulemanager Carxpert Nederland: “Beide autobedrijven zien veel toegevoegde waarde van Carxpert als het gaat om extra ondersteuning, maar ook ontlasting in promotionele en bedrijfsmatige activiteiten. Daarnaast hechten deze garagisten veel waarde aan technische competentie en klantvriendelijkheid. Een mooie aanvulling op ons netwerk.”

Nadat Edi Jacobs een paar jaar geleden had besloten om zelf een autobedrijf te starten, is het hem, ondanks de recessie, alleen maar voor de wind gegaan. Als universeel ziet hij dat hij een goede keuze heeft gemaakt om alle merken auto’s en motoren te repareren. Edi Jacobs: “Wij hebben het erg druk in ons autobedrijf en zijn op zoek gegaan naar een partij die ons deels kan ontlasten. Carxpert hebben wij daarin als perfecte partner gevonden.”

Car Service Center

Car Service Center in Raamsdonksveer is een autobedrijf waar de klant nog écht vooraan staat. Door de technisch goed opgeleide monteurs, hoogwaardige technische garageuitrusting, en een goede service biedt Car Service Center de klant mobiliteit. Bart van Hulst: “Voor ons is Carxpert een zeer welkome aanvulling om ons bedrijf op dit niveau te kunnen behouden. De formule biedt opleidingen en alle mogelijke ondersteuning op marketing en facilitair gebied zodat wijons beter kunnenconcentreren op wat er in de werkplaats moet gebeuren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.