Van der Werf weg bij Vaco

Opleidingsmanager Rob van der Werf verlaat Vaco, bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche. Voor het dossier opleidingen is Frank Joosten aangetrokken en de overige taken worden onder collega’s verdeeld.

Ruud Spuijbroek, algemeen secretaris bij Vaco, wist dat het vertrek eraan zat te komen: “Vier jaar geleden was al duidelijk dat rond deze tijd een eind zou komen aan het dienstverband van Rob, maar het komt altijd te vroeg.” Spuijbroek zelf neemt de technische bijdragen van de vertrekkende opleider weer terug, het gaat hierbij om de portefeuille APK en beleidsadvisering.

Van der Werf begint op 6 februari bij zijn nieuwe werkgever Heineken in Zoeterwoude als plantmanager. Hij werkte onder meer als docent ondersteltechniek bij stichting SVOB en als plantmanager bij BAM International.

Vaco is onlangs ook gestart met een uniform keurmerk voor haar leden. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.