Veba Amsterdam AHG-hersteller 2016

Tijdens een bijeenkomst van haar franchisers heeft Autoschade Herstel Groep onlangs Autoschade Herstel Veba Amsterdam verkozen tot AHG-bedrijf 2016. Formuledirecteur Guus van Dreven reikte de award uit aan directeur Vincent Bavel.

AHG gebruikt de jaarlijkse verkiezing ter stimulering van haar ondernemers. Tijdens de bijeenkomst werden eerst de drie finalisten bekend gemaakt. Naast Veba waren dat de franchisers Cleijsen Goirle en De Koster uit Udenhout. Veba Amsterdam is volgens Van Dreven binnen de keten hét voorbeeld van juiste omgang met het inkoopprogramma van Autoschade Herstel Groep. Verspreid over het land zijn bij AHG ruim vijftig bedrijven aangesloten die zakelijke en particuliere klanten bedienen. Met het label Easy2Fix richt Autoschade Herstel Groep zich ook op de WA-markt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar