Vier finalisten strijden om titel Beste Leermeester

De vier finalisten in de strijd om de titel van Beste Leermeester 2016/2017 in de mobiliteitsbranche zijn bekend. Zij nemen het op 6 maart tegen elkaar op in de eindstrijd. Dat maakt stichting Oomt bekend.

Het gaat om Niels Mooij van Roetz-Bikes uit Amsterdam, Rob van der Steen van Audi Centrum Amsterdam, Coen van Ojen van Garage Wildenberg in Nuenen en Gorch Foth van Hoogeveen Fietsbeleving Gouda.

De verkiezing van Beste Leermeester is een initiatief van stichting Oomt en is een stimulans voor bedrijven om te blijven investeren in de toekomst van de branche. De vier finalisten zijn gekozen uit een groep van ruim honderd leermeesters die een online kennistoets hebben gemaakt. In de finale worden de vier live beoordeeld op hun kwaliteiten. In een rollenspel worden de leermeesters uitgedaagd door een ervaren acteur. De twee leermeesters die hier als beste uit naar voren komen, werken daarna met een leerling samen aan een praktische opdracht. De leermeesters worden beoordeeld door een vakjury. RenÈ Lust, de Beste Leermeester van vorig jaar, is een van de juryleden. Verder bestaat de jury uit een vertegenwoordiging van initiatiefnemer Oomt, Innovam en exameninstituut IBKI.

Foto: Leermeester Rob van der Steen met leerling.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *