Vroegtijdige levering Nissan Leaf

Accenture neemt eind deze maand vijftien Nissan Leaf elektrische auto’s in gebruik. In totaal heeft de autoproducent honderd auto’s vroegtijdig beschikbaar gesteld voor het bedrijfsleven in de regio Amsterdam. Deze volledig elektrisch aangedreven auto’s, uitgeroepen tot Auto van het jaar 2011, worden geïntegreerd in het wagenpark van Accenture.

Mark Schütz, senior manager en verantwoordelijk voor elektrisch vervoer-consulting in Europa bij Accenture: "Elektrisch vervoer heeft absoluut de toekomst. Uit recent onderzoek en uit de eerste pilots komt naar voren dat bestaande vooroordelen van automobilisten niet terecht blijken. Veel rijders zijn erg enthousiast en laten hun vooroordelen snel varen als ze eenmaal elektrisch gereden hebben. Binnen Accenture hebben zich enkele honderden collega’s zich aangemeld om in één van de Nissan Leafs te kunnen gaan rijden. We hopen met deze pilot onze kennis verder uit te breiden en uit te dragen."

Een gevarieerde groep consultants gaat de auto’s gebruiken voor woon-werkverkeer en klantbezoeken. Deze groep krijgt ook de beschikking over een eigen parkeerplaats met oplaadpunt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.