Zenna Audi dealer van het jaar

Zenna in Arnhem is door Audi Nederland uitgeroepen tot ‘Audi Dealer van het Jaar 2014’. Het bedrijf verdiende dit predicaat door zeer sterke verkoopprestaties en loyaliteitscijfers, een goede bedrijfsuitstraling en een zeer hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als aftersales.

Auto Bourguignon uit Leeuwarden werd uitgeroepen tot ‘Audi Excellent Dealer’. Beide onderscheidingen zijn bedoeld om dealers te stimuleren zich te blijven inzetten voor (verdere) kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid.

Zenna in Arnhem heeft de titel ‘Audi Dealer van het Jaar 2014’ te danken aan een combinatie van factoren. Het bedrijf is gevestigd in een fraai pand met de kenmerkende én herkenbare Audi-uitstraling. Bovendien zijn de verkoopcijfers zeer goed. Maar het belangrijkste is dat de klanttevredenheid op het gebied van zowel Sales als After Sales van zeer hoog niveau is.

De titel ‘Audi Dealer van het Jaar’ brengt dit jaar iets bijzonders met zich mee. Zo kreeg Zenna Arnhem een waardecheque ter waarde van 6.000 euro overhandigd. Dit bedrag kan besteed worden aan een Schoolplein 14-project. Dit is een initiatief van de Johan Cruijff Foundation, waarvan Audi officieel partner is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.