bekeken: 868 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

ASN Schonewille: alles in eigen huis

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 12 juli 2018, 13:42

Leestijd: 1 minuut

Doemscenario’s voor autoschadeherstel brengen Gerald van Honk niet van de wijs. Hij heeft flink geïnvesteerd in een nieuwbouwpand en is helemaal klaar voor de toekomst.

geraldHet vraagt een behoorlijke dosis ondernemerszin om in een dalende markt als autoschadeherstel fors te durven investeren in nieuwbouw. Hoe heeft Gerald van Honk, eigenaar van ASN Schonewille in Deurne, die beslissing durven nemen? “Wij zijn totaalhersteller, we doen alles. Een schade die hier binnenkomt, hoeft er niet meer uit voordat hij helemaal hersteld is. Ik durfde die investering aan omdat grote spelers die het totaalplaatje in kunnen vullen steeds meer de markt gaan beheersen. Daar wil ik bij horen.”

Samenwerking

“Daarnaast zie je de opkomst van reparaties volgens fabrieksnormen. Wij kunnen alles herstellen. Ook van de luxemerken kunnen wij nu nog 90 tot 95 procent zelf herstellen. Voor dat laatste stukje programmeren dat we niet zelf kunnen, hebben we goede samenwerkingen met de dealers in de regio. Daar kopen we de onderdelen, daar krijgen we de documentatie van en kunnen we eventueel speciaalgereedschap van lenen. We hebben het geluk dat er in dit gebied weinig dealers zitten, dus ook weinig autobedrijven met een eigen schadeherstelbedrijf. Eigenlijk zit er alleen een Renault-dealer. Daarvoor hebben we wel een merkerkenning. Ik heb ook nog een bedrijf in Helmond. Daar zitten meer dealers, maar die hebben allemaal hun eigen schadewerkplaats, dus daar wordt het heel lastig om een merkerkenning te krijgen. Ik zie mijn toekomst dan ook vooral in de samenwerking met dealerbedrijven.”

Lees het hele artikel in nummer 7 van Aftersales Magazine, dat vrijdag 6 juli verscheen.

Tags: , ,

VZR: verhoog normleasebedrag…Webshop voor gebruikte banden
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties