bekeken: 944 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Auto Haarhuis distributeur E-merk e.GO

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 14 mei 2019, 13:30

Leestijd: 1 minuut

Auto Haarhuis is officieel aangesteld als Nederlands importeur van het jonge Duitse merk e.GO. In de showroom in Geesteren staat komende vrijdag en zaterdag als opwarmer een exemplaar van deze elektrische vierpersoonsauto.

De e.GO Life kan via een gewoon stopcontact binnen een paar uur opgeladen worden. Door zijn formaat en consumentenadviesprijs (vanaf 16.150 euro) is het model volgens de producent geschikt voor meerdere doelgroepen.

Website live

Het voertuig wordt begin 2020 in ons land leverbaar, maar geïnteresseerden kunnen komende weekend al een indruk krijgen. Deze zomer gaat de Nederlandse e.GO-website live, inclusief de mogelijkheid om de auto te specificeren, reserveren en bestellen. Er komen drie uitvoeringen: de e.GO Life 20, 40 en 60. Ze verschillen in batterijformaat, actieradius, acceleratievermogen, uitrusting en prijs.

De productie van de Duitse voorbestellingen is kortgeleden gestart. De eerste exemplaren zijn inmiddels afgeleverd. Het aantal te bouwen auto’s zal geleidelijk worden verhoogd, zodat begin volgend jaar de eerste voor ons land bestemde modellen arriveren. In de Auto Haarhuis-vestigingen Geesteren en Almelo wordt momenteel gewerkt aan de verkoop-/serviceorganisatie en aan de opbouw van een landelijk distributienetwerk.

Betrokkenheid

Fabrikant e.GO Mobile noemt de door Auto Haarhuis gewonnen verkiezing ‘Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2018-2019’, betrokkenheid van het team en streven naar kwaliteit als argumenten om juist dit bedrijf te kiezen als Nederlandse distributeur.

Tags: , ,

Sinatec voegt…Reparatiekosten fors gestegen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties