bekeken: 914 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Autobedrijf Henk de Jong wordt CarXpert

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 maart 2019, 12:00

Leestijd: < 1 minuut

Autobedrijf Henk de Jong uit Tzummarum heeft zich per 1 maart aangesloten bij garageformule CarXpert van Group Auto Nederland.

Tot vorig jaar was Autobedrijf Henk de Jong Requal Erkend Reparateur. Onlangs maakt eigenaar Henk de Jong de overstap naar CarXpert. Henk de Jong: “Het mooie van het aansluiten bij de formule CarXpert is dat onze monteurs continu bijgeschoold worden. Wanneer klanten komen met nieuwere auto’s, dan kunnen wij hen ook goed verder helpen omdat we de kennis hebben en werken met erkende apparatuur. Daarnaast kunnen we onze klanten blij maken met onze pechhulpservice via CarXpert. Wanneer klanten onverhoopt autopech hebben, worden zij in maar liefst in 44 landen in Europa geholpen.”

Onderdelen

De aansluiting kwam tot stand via grossier Van der Ploeg Automaterialen uit Franeker. Daar bestelde Henk de Jong ook al zijn onderdelen toen hij nog Requal Erkend Reparateur was. “Het was ook niet zozeer om de onderdelen dat ik de overstap maakte. Ik vond CarXpert toch net een stapje hoger, qua uitstraling en ondersteuning van de werkplaats.”

Tags: , , , ,

Autobedrijf van het Jaar 2019…368 miljoen boete voor Autoliv…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties