bekeken: 2363 x
Waardeer dit artikel:
520 votes, average: 2,85 out of 5520 votes, average: 2,85 out of 5520 votes, average: 2,85 out of 5520 votes, average: 2,85 out of 5520 votes, average: 2,85 out of 5
(2,85)
(Inloggen is vereist)

Autoschade Herstel Forepark wint verkiezing

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 juni 2011, 10:45

Leestijd: 1 minuut

Tijdens de franchisebijeenkomst van AH Autoschade Herstel heeft Forepark de verkiezing AH Auto van het Jaar gewonnen met de Alfa Romeo Mito. De aanleiding voor de verkiezing is de omschakeling van de vestigingen naar het nieuwe AH-logo.

Algemeen Directeur Guus van Dreven: “De nieuwe huisstijl staat voor groen ondernemen. De ronde vorm van het icoon benadrukt de relatie met totale mobiliteit. De korte en krachtige naam staat voor snelheid en efficiëntie en maakt duidelijk waar we voor staan.” De vestigingen zijn inmiddels bezig de uitstraling op de panden aan te passen en ook de service- en leenauto s krijgen allemaal een nieuw uiterlijk.

AH Autoschade Herstel is een samenwerking tussen Autoschade Herstel Groep Nederland en The Alwaysbemobile Company. De formule telt in Nederland inmiddels vijftig aangesloten Focwa Eurogarantbedrijven.

AH heeft onlangs laten weten het zogenaamde Parijs-effect aan te pakken. Di is het laten zitten van een klein parkeerdeukje of krasje.

Tags: , ,

Subaru-dealernetwerk groterDerde ING Car…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties