bekeken: 1032 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

AVA Benelux bouwt nieuw distributiecentrum

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 12 oktober 2017, 14:41

Leestijd: 1 minuut

AVA Benelux, distributeur van radiateuren en condensors, heeft een kavel van elfduizend vierkante meter gekocht op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP), gelegen in het Noord-Brabantse Hapert. Daar verrijst komend jaar een nieuw distributiecentrum, zodat alle activiteiten in de Benelux geconcentreerd kunnen worden op één locatie.

Volgens planning start de nieuwbouw begin 2018 en kan het pand in november 2018 in gebruik worden genomen. Het aantal palletplaatsen wordt het dubbele van de huidige hoeveelheid.

Als gevolg van de gestage groei die AVA Benelux de afgelopen jaren doormaakte, is de bestaande huisvesting niet langer toereikend. Ronald van Herpen, directeur van AVA Benelux. “Het biedt ons grote efficiencyvoordelen om alle activiteiten onder één dak te concentreren”. Uiteindelijk wil het bedrijf groeien naar circa vijftig medewerkers, met een breed productassortiment dicht bij de afzetmarkt. “De nieuwbouw op KBP biedt daarvoor de mogelijkheden.”

Enterex

AVA Benelux verkoopt en distribueert onderdelen voor koel- en aircosystemen in de automotive aftermarket. Het bedrijf is onderdeel van de AVA Group en werd eind vorig jaar overgenomen door het Taiwanese Enterex International. Enterex International is ’s werelds grootste producent van radiateuren en condensors. Het Kempisch Bedrijvenpark is afgestemd op grotere ondernemingen (minimale kavel vijfduizend vierkante meter), gelegen bij Hapert langs de rijksweg A67.

Tags: , , , ,

Opvallende stijging…2,2 procent meer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties