bekeken: 666 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Axalta introduceert Audurra non-paint

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 4 december 2018, 15:28

Leestijd: 1 minuut

Axalta lanceert in Europa zijn eigen lijn voor non-paint materialen. Daarmee wordt Axalta een one stop shop voor het schadeherstelbedrijf.

Namens Axalta zegt Adrien Schrobiltgen: “De producten van Audurra brengen de kwaliteit van schadeherstel op een hoger niveau. Autospuiters kunnen ervan op aan dat de kwaliteit en innovatie die ze al associëren met Axalta worden erin weerspiegeld. De materialen en gereedschappen zijn immers uitvoerig getest in trainingscentra van Axalta.”

Twee kwaliteiten

Onder de merknaam Audurra komen voor de klanten van Axalta hiermee producten beschikbaar als schuurmiddelen, maskeertape, werkhandschoenen, poetsdoeken, maatbekers en roerstaven. Het productportfolio zal bovendien continu worden uitgebreid. Audurra biedt de producten in twee kwaliteitsniveaus.

De nieuwe lijn wordt vanaf januari behalve in Nederland ook uitgerold in Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Zwitserland. Meer landen zullen in de loop der jaren volgen.

Tags: , ,

AOX: diesel daalt, hybride…Vrooam koopt Silicomp
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties