bekeken: 556 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Aytekin Bilgili consultant bij Inter Actus

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 januari 2019, 12:30

Leestijd: 1 minuut

Het bedrijfseconomisch adviesbureau Inter Actus heeft het team versterkt met de komst per 1 januari van financieel/bedrijfseconomisch consultant Aytekin Bilgili.

Bilgili heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van financial en non-financial risk management. Binnen complexe bedrijfsomgevingen heeft hij al vele projecten op het gebied van financiering, privélease, nieuwe betalingssystemen, contract- en verandermanagement en samenvoeging van backoffice activiteiten (debiteuren en risk), succesvol weten af te ronden.

Ervaring

Aytekin heeft een economische achtergrond en affiniteit op het gebied van insolventie(recht). Inter Actus prijst in Bilgili zijn vermogen om te kunnen omgaan met verschillende afdelingen binnen organisaties en zijn gedegen (vak)inhoudelijke kennis. Bij ingewikkelde (financiële) vraagstukken weet hij draagvlak te creëren bij fusies, overnames en het centraliseren van backoffice activiteiten, dankzij zijn ervaring in de automotive branche en bij financiële instellingen. Bilgili zelf zegt: “Een gedreven bruggenbouwer met een juiste dosis ambitie en sensitiviteit voor de politieke arena. Zo omschrijven mensen mij vaak. Mens en kwaliteit staan voor mij altijd voorop. Ik ga doelgericht en zelfkritisch te werk, zonder het overzicht te verliezen. Daarbij begeef ik me bij voorkeur op het snijvlak van finance en commerce.”

Tags: , ,

Investeringsfonds voor…Nico Dekker commercieel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties