fbpx
bekeken: 694 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Bandenpension.nl vervijfvoudigt capaciteit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 oktober 2020, 09:54

Leestijd: < 1 minuut

Met de investering in een nieuw, eigen banden-opslagcentrum krijgen eigenaren Noël Michels en Rianne Hendriks een vijfmaal grotere capaciteit. Door van tien kleinere locaties terug te gaan naar twee grote locaties ontstaat bovendien een efficiëntere bedrijfsvoering.

Bandenopslag en de complexe logistiek eromheen is dé specialiteit van Bandenpension in zowel Nederland als België. Bandenpension zelf verkoopt bewust geen nieuwe banden, waardoor zij geen enkele concurrentie vormen met hun eigen klanten. Steeds meer grote partijen weten de weg te vinden naar Bandenpension.nl, zegt Michels. “We groeien gewoon uit onze jas. Doordat eerlijkheid, betrouwbaarheid en snelheid als een rode draad door ons bedrijf lopen, hebben we de afgelopen dertien jaar een goede naam opgebouwd bij onze klanten en dat werpt vruchten af.”

“Importeurs noemen ons als preferente partij voor hun dealers die zelf vaak geen mogelijkheden hebben voor opslag. Dankzij ons kunnen ze snel over de wisselset beschikken.” De bediende merken zijn niet de minste, met namen zoals BMW, Jaguar Land Rover, Mercedes, Opel, Renault, Volvo en de verschillende merken uit de Volkswagen-groep.

Een gevolg van de groeiende klantenkring is dat de sets die nu nog verspreid over de verschillende locaties liggen bijeen gebracht gaan worden in een fors grotere nieuwbouw. “De ingrediënten voor ons succes? Korte lijnen, een zelfstandige organisatie en de mogelijkheid om onze systemen én die van de klant eenvoudig aan elkaar te koppelen.”

Biodiesel zonder de…Deal GM en Nikola wankelt
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties