bekeken: 1593 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Bandenservice Martins Industries via Nederland

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 28 februari 2018, 11:38

Leestijd: < 1 minuut

Martins Industries, de Canadese fabrikant van equipment voor bandenservice, breidt uit naar de Europese markt. De route loopt via het onlangs geopende verkoopkantoor in Rijen, nabij Tilburg.

Het assortiment omvat bandenapparatuur, veiligheidskooien, opslagrekken en displays. Daarbij wordt zowel de automotive als de truckbranche rechtstreeks beleverd. De distributie is ondergebracht bij een externe partij op het gebied van logistiek.

Nederlands

Aangesteld als Benelux-accountmanager is Robbert Mol, die eerder werkzaam was bij Granuband Inzameling. Hij wordt ondersteund door Karin Vijverberg, die de leiding heeft over de klantenservice en marketing & sales-ervaring heeft bij bedrijven in de industriële dienstverlening. De webshop en website van Martins zullen binnenkort in het Nederlands verschijnen. Behalve in Nederland heeft Martins Industries ook distributiecentra in Canada, de VS, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

In eigen huis

Martins Industries distribueert en verkoopt rechtstreeks aan eindgebruikers. Het bedrijf staat onder leiding van oprichter Martin Depelteau. De productie vindt plaats in Canada en China. “Alles op het gebied van veiligheid is ondergebracht in Canada”, zegt Karin Vijverberg tegen Aftersales Magazine. “De producten worden in eigen huis ontworpen. Zijn er wijzigingen nodig, bijvoorbeeld vanwege eisen op een specifieke markt, dan kunnen we snel schakelen. En doordat we rechtstreeks naar klanten verschepen, kunnen we goedkoper zijn.”

Tags: , ,

TTI: Pirelli bandenfabrikant…Gastcolumn: Belastingdienst…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties