bekeken: 2712 x
Waardeer dit artikel:
505 votes, average: 2,75 out of 5505 votes, average: 2,75 out of 5505 votes, average: 2,75 out of 5505 votes, average: 2,75 out of 5505 votes, average: 2,75 out of 5
(2,75)
(Inloggen is vereist)

Baumer verhuist naar Westerlo

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 april 2014, 10:56

Leestijd: 1 minuut

Na meer dan dertig jaar verhuist Baumer Benelux naar een gloednieuw kantoor in Westerlo (B). Met deze centrale ligging in de Benelux wil de fabrikant van meetinstrumenten en sensoren zijn klanten beter van dienst kunnen zijn.

Baumer Benelux maakt deel uit van de Baumer Group. Dit familiebedrijf met hoofdzetel in Zwitserland stelt wereldwijd ongeveer 2.500 mensen te werk, verdeeld over 34 locaties en zestien landen. De kwalitatief hoogstaande producten vinden hun weg naar onder andere de voedingsindustrie, pharmacie, petrochemie en de algemene industrie.

Parallel met de verhuizing heeft Baumer ook een samenwerking opgezet met Partool  het overkoepelende merk van Etabl. Vandenbulcke nv in Oostende, Etabl. Vervaet Gent nv in Evergem en Gils & Vervaet Brussel nv in Sint-Pieters-Leeuw. Voor de aankoop, aanpassing en onderhoud van instrumentatie in mechanische en elektronische druk, temperatuur en niveaumeting kunnen de Belgische klanten van Baumer sinds 1 april terecht op één van de drie locaties van Partool.

Tags: , , ,

Grote inruilactie…Meer schades bij vrachtwagens
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties