bekeken: 6743 x
Waardeer dit artikel:
495 votes, average: 2,68 out of 5495 votes, average: 2,68 out of 5495 votes, average: 2,68 out of 5495 votes, average: 2,68 out of 5495 votes, average: 2,68 out of 5
(2,68)
(Inloggen is vereist)

Bosch Aerotwin wint ruitenwissertest

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 februari 2015, 10:22

Leestijd: 1 minuut

De Aerotwin flatbladewisser van Bosch heeft de ADAC-ruitenwissertest van dit jaar gewonnen. Met een resultaat van 2.2 eindige een andere ruitenwisser van Bosch op de tweede plaats: de conventionele Twin-wisser.

De Duitse automobielfederatie ADAC testte in totaal acht ruitenwissers van verschillende fabrikanten, die allen passen op de VW Golf IV. Er werden vier conventionele ruitenwissers en vier moderne flatbladewissers getest. Van de acht geteste wissers werden er slechts drie als “goed” geëvalueerd.

De Bosch Aerotwin behaalde zijn uitstekende resultaten dankzij de unieke Evodium-bladveer die zich perfect aan de kromming van de voorruit aanpast. Deze veer garandeert een gelijkmatige aandrukkracht en levert een perfect wisresultaat op elk punt van de ruit. Door het aerodynamisch profiel wordt de wisser bij hogere snelheden niet opgetild en is er ook minder windruis.

Tags: , , , ,

Bouw je eigen auto in één…PSA klimt uit dal door…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties