fbpx
bekeken: 1359 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Brand verwoest autoschadebedrijf Fabris

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 19 oktober 2020, 11:07

Leestijd: < 1 minuut

Autoschadebedrijf Fabris in Heerhugowaard is zaterdagavond door brand verwoest. Ook de vijftien gestalde voertuigen gingen in vlammen op.

Ook een aangrenzend caravanreparatiebedrijf liep schade op. De brand brak rond 20.30 uur uit. Bij een aangrenzende garage bleef de schade beperkt tot rook en bluswater. Volgens de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen, reden om de omgeving zondag tijdelijk af te zetten. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Fabris is gespecialiseerd in restauratie en carrosserieherstel van Italiaanse merken. Eigenaar Renato Fabris begon ruim dertig jaar geleden met schadeherstel aan (bedrijfs)auto’s, camper en tweewielers. Inmiddels werkt hij, meldt de website, voor verschillende verzekeraars en autobedrijven in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Schagen.

De onderneming zou vijf jaar geleden ook getroffen zijn door brand. Tegenover NH Nieuws zegt Fabris nog niet te weten of hij het kan opbrengen om de zaak opnieuw op te bouwen. “Dit wordt nu eerst gesloopt en daarna zien we wel weer verder.”

Tags: , , ,

Geen oldtimerbeurs…Samenwerking VASS en Molco Car…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties