fbpx
bekeken: 1074 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Carteam breidt uit naar Curaçao

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 27 maart 2020, 14:44

Leestijd: < 1 minuut

Het gestaag groeiende netwerk van garageconcept Carteam omvat inmiddels bijna vijftig aangesloten deelnemers. Daaronder één opvallende nieuwe locatie: Carteam Autobedrijf Willemstad op Curaçao.

Bij het landelijk samenwerkingsverband voor onafhankelijke, universele garagisten sloten zich onlangs ondernemers aan in Uitgeest, Reeuwijk, Bergambacht en Wekerom. Vanuit het Caraïbisch gebied zocht eigenaar Robert Potveer contact met Carteam Nederland voor deelname. “Ons autobedrijf is sinds 2013 hier op het eiland gevestigd. Het gaat goed en klanten weten ons te vinden”, laat hij vanuit Willemstad weten. “Maar aansluiten bij een formule geeft ons voordelen. Niet alleen op financieel gebied met een gezamenlijke inkoop, maar ook de marketingondersteuning is heel prettig en belangrijk voor de groei. Zelf komen wij daar gewoon niet aan toe. Daarnaast kunnen we nog steeds onze eigen keuzes maken. Dat sprak ons aan.”

Metamorfose

Na een metamorfose van nog geen twee weken is Autobedrijf Willemstad sinds begin maart volledig als Carteam-vestiging in bedrijf. Potveer merkt dat de verandering de buitenwacht opvalt. “We krijgen positieve reacties van klanten. Ook van klanten die Carteam vanuit Nederland kennen. Voor ons een bevestiging dat we de juiste keuze hebben gemaakt.”

Tags: , ,

SKF helpt autobedrijven in…Bert de Kroon: orderintake…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties